“Bente er rigtig god til at lytte aktivt, spørge klogt og skabe en varm stemning, som man føler sig tryg i”

af: Rosa Middelboe

“Det har betydet meget for mit udbytte, at Bente har kendskab til den, jeg er, og hvad jeg arbejder for. Det giver mig en oplevelse af “genklang” og hurtigere indsigt”

af: Kate Sørensen

“Jeg har haft stor fornøjelse af at have Bente Maimann som coach under hendes uddannelse. Bente har formået at kapere mange mulige forbedringspotentialer i både mit private og professionelle liv. Hun har været en afgørende katalysator for, at jeg selv er blevet en bedre chef og projektleder, at jeg har afviklet en række dårlige vaner i mit familieliv, og at jeg med succes har igangsat en kostomlægningsproces. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge Bente som coach”

af: Michael Libens

“Bente har hjulpet mig meget som sparringspartner i det svære valg at blive selvstændig IT-konsulent. Bente er en fantastisk lytter og forstår at få mig til at besvare spørgsmålene. Jeg benytter Bente meget, som en sparringspartner, idet jeg ikke kan belaste andre med de spørgsmål og svar, der tumler rundt i mit hoved”

af: Finn Rosenkilde Rasmussen

“Kommunikationsundervisningen var rigtig god, og Bente gav mig meget med hjem, som jeg vil benytte i fremtiden. Her i blandt 4 trins modellen”

Udtalelsen er anonym

“Jeg synes Bente var en rigtig god underviser og jeg har lært rigtig meget i dag. Jeg vil også bruge den kommunikation til noget i min fremtid”

Udtalelsen er anonym

“Vi havde besøg af Bente Maimann, som underviste i ligeværdig kommunikation, og jeg syntes, at det var rigtig spændende, da jeg godt kan bruge noget af det, som hun fortalte om opbyggende og nedbrydende kommunikation, når jeg en anden gang klager over et afslag fra Københavns kommune”

Udtalelsen er anonym

“At kommunikation kan være opbyggende eller nedbrydende, siger sig selv når man kigger på de forskellige punkter. De opbyggende punkter er positive anlagt, og de nedbrydende er negativt ladede. Noget jeg dog ikke nærmere havde konkret tænkt over var, at hvis jeg møder et menneske med en nedbrydende kommunikation, så kan det, at jeg bruger opbyggende kommunikation, gøre samtalen til et ligeværdigt foretagende. Fordi 2 mennesker, der ikke er ligeværdige i en kommunikation, vil stort set altid komme skæv ind på hinanden, og det vil jo ikke føre noget som helst godt med sig, vel!?”

Udtalelsen er anonym

“Det var også en god undervisning på en anden måde. Jeg kunne føle en nærværende deltagelse fra alle studerende, og det er noget der spreder energi, når vi alle er opmærksomme deltagere i undervisningen”

Udtalelsen er anonym

“Bente var en spændende person, som virkede velforberedt, og havde forstand på det, hun talte om”

Udtalelsen er anonym